E-mail: nembarbara2017@gmail.com | Skype: nemethbarbara  | Tel: +968 9783 7676

  • Facebook
  • Instagram

BEMUTATKOZÁS

Kiutaztatással és céges utakkal foglalkozó budapesti irodában eltöltött közel 20 év után költöztem ki családommal Ománba. Azóta fáradhatatlanul járjuk be e fantasztikus ország frekventált és kevésbé ismert látványosságait.

Az Ománi Szultánság varázslatos, a tömegturizmustól még mentes, lebilincselő vidék az Arab – félsziget keleti partjainál. Természeti adottságai - drámai hegyvonulatok, mély kanyonok, termékeny oázisok, lélegzetelállító homokdűnék, és mintegy 2000 km hosszú, szinte érintetlen tengerpartja - különböztetik meg Ománt a többi térségbeli országtól.

Omán a mai Közel-Kelet egyik legvonzóbb úti célja, a modern értelemben vett keleti paradicsom, az Ezeregy Éjszaka országa, ahol tökéletes harmóniában egyesül a kényelem és gazdagság az évezredes hagyománnyal és kultúrával.

Ománban az arab hagyományokat ápolva  tárt karokkal fogadják a kultúrájuk és tájaik iránt érdeklődő, őket megismerni szándékozó utazókat.


Hívom Önöket, hogy fedezzük fel együtt ezt a csodás országot!

Egyéni utazók, kisebb – nagyobb csoportok, corporate ügyfelek számára vállalok Magyar nyelvű idegenvezetést Muscatban és környékén, illetve igény szerinti körutazáson.

Németh Barbara idegenvezető
Idegenvezető Ománban

 

 

This site was designed with the
.com
website builder. Create your website today.
Start Now