top of page
Szerző képeBarbara Nemeth

Egy élmény volt.. !!

Elérkezett a Ramadan, az Iszlám legszentebb hónapja, a böjt, az elcsendesedés, a hitben való elmélyülés hónapja.


Egyúttal beköszöntött a forróság is, mely itt Ománban a turistaszezon végét jeleni. Az elmúlt hónapokban több ezer kilométert tettem meg kellemes, érdeklődő magyar vendégekkel Omán lenyűgöző látnivalóihoz.


Várost néztünk, autóztunk a hegyekbe, turáztunk, úsztunk -másztunk a wadikban, lestük ahogy a teknősök rakják a tojásaikat, csodáltuk a naplementét a homok duneken...



Egy élmény volt...:)


120 megtekintés1 hozzászólás

Friss bejegyzések

Az összes megtekintése

1 Σχόλιο


Julcsi Bukta
Julcsi Bukta
23 Μαΐ 2019

Drága Barbi!

Az idei szezon élményeinek mi is részesei lehettünk. Az ott töltött néhány nap annyi energiát, feltöltődést adott nekünk, amely jó néhány hónapra volt elegendő. Személy szerint, ha kedvetlen és fáradt voltam, elég volt csak megnézni a fotókat, felidézni Omán varázslatos világát, emlékezni a sok élménydús programra, megfűszerezve a Te csodálatos személyiségeddel, lenyűgöző ismereteddel, tudásoddal, a végtelen nagy türelmeddel, kedvességeddel, jókedveddel. Oly sok információval gazdagodtunk általad, amely minden képzeletünket felülmúlta. Mindenkinek ajánlom Barbi idegenvezetésével a mesebeli Ománt és környékét, mert a hely gyönyörűségén kívül különleges élményben lesz része, amelyet csak olyan ember tud nyújtani, aki ott él, imádja, amit csinál, és mindezt át is akarja adni azoknak, akik ellátogatnak Ománba. Ne hagyják ki!!!!

Köszönjük Neked Barbi!

A legnagyobb szeretettel:

Μου αρέσει
bottom of page