top of page
vendégkönyv

Vendégkönyv

Bár Ománt már jól ismerem, egy újabb szezon számomra sok új találkozást jelent - örömteli viszontlátását még otthonról ismert partnereknek, Ománba újra (!) ellátogató vendégeket és számos új utazót, akikkel szebbnél szebb helyeken járunk, hosszan utazunk, és rengeteget beszélgetünk.

Köszönöm  szépen a visszajelzéseket, a lehetőséget és a rengeteg élményt!!:)

Image (5).jpeg

Laura, Budapest

Kedves Barbara!

 

Nagyon szépen köszönjük a 3 napos körút Ománba. Nagyon jól éreztük magunkat, Sultán végtelenül segítőkész volt és mindenben segített nekünk. Tetszett, hogy tájékozott volt, minden kérdésünkre tudott válaszolni. Omán valóban különleges hely, igazi gyöngyszem:)

Még egyszer köszönöm a profi szervezést részedről.

 

Üdvözlettel:

Laura

2024.02.06.

Csoport résztvevő

Kedves Bettina!

A decemberi ománi út brilliáns volt, minden kifogástalan volt!! A program, az ország, a szállások, az étkezések, no és a helyi idegenvezetők különösen lenyűgoző személyisége nagyban hozzájárult ahhoz, hogy jól érezzük magunkat. 

Mindent köszönünk mindenkinek!

2023. Március

Csoport résztvevő

Régi vágyam teljesült ennek az izgalmas, érdekes, magával ragadó országnak a meglátogatásával.

Az utazás "címe" találó, kifejező, és ennek maradéktalanul megfelelő a program. Megmutatta a lenyűgözött természeti adottságokat, az épített környezet,  műemlékek érdekességeit, báját, harmóniáját, és amennyire elvárható egy csoportos utazástól, az emberek életvitelét. Egyszóval a program számomra kifogástalan volt. Kiemelem a szervezettséget. Több szállodában volt a szállás, ezek között extrém helyeken, extrém megközelítéssel. A minket utaztató autóbusz, a terepjárók összehangoltsága, az étkezések flott lebonyolítása kifogástalan volt. És itt kell kitérnem Németh Barbara profizmusára, amit Ali kedves személyiségével kiegeszített.

Barbara kiváló helyismerete, kedves közvetlensége, figyelmessége köszönetet érdemel. És a gepkocsivezetők!! Az ottani emberekre valóban jellemző kedvességgel tették teljessé az élményeimet.

Összegezve: minden kedves barátomnak, ismerősömnek jó szívvel ajánlom ezt az utazást. 

2023. Március

Péter, Budapest

Kedves Barbara!

Szeretnénk megköszönni Neked az ománi utazásunk megszervezését! Dúskáltunk az élményekben az országjáró túránkon csakúgy mint a városnézésen!  Sok mindent megtudtunk Tőled és Alitól a helyi idegenvezetőtől Ománról, az ott élő emberekről, történelmükről, kultúrájukról!

Nagyon jól éreztük magunkat, örök élmény marad számunkra!

Köszönjük!
Üdv,

Péter, Dóri, Gergő

2023.04.10.

Andrea, Budapest

„KEDVES Bettina!

 

Hazaértünk mi is.

Remekül éreztük magunkat. Úgy érezzük, minden benne volt a programban, amit látni érdemes.

Külön szeretnénk kiemelni, hogy sok utazáson vettünk már részt szerte a világban, de az egyik legkellemesebb, felkészült, kedves idegenvezető volt Barbara, akivel valaha találkoztunk.

Üdvözlettel

Andrea 

2022.12.28.

Zsolt, Budapest

Kedves Barbara! Nagyon köszönöm neked ezt a sok élményt.

2022.12.18.

Bálint, Budapest

Kedves Barbara!
Minddnekelott koszonjuk a remek es profi vezetest ,gondoskodast az utunk alatt.
Ez a Jumeirah hotel minden elkepzelesemet felülmúlja. Egyszerűen fantasztikus , mesés. Betolta magát eddigi életem top 5 - jébe.
Epp egy kis single malt -tal koccintunk az egeszsegedre!
Udv
Balint

2022.12.15.

Prestige Club, Budapest

Kedves Barbara!

 

Nagyon-nagyon köszönjük az elmúlt hetet. Fantasztikus, életreszóló élmény volt. 

Szerencsésen és időben hazaértünk. Megvan minden csomag, és Ákos ujjának a zúzódását is kezelik. 

 

A recepción hagytunk számodra az italokat. Bízom benne, hogy megkaptad. 

 

Örök hálánk. 

Ölellek,

Andi 

2022.11.14.

Csoport résztvevő 

Minden kifogástalan volt, különös tekintettel az idegenvezetőre, Barbarára.

2021. November

Csoport résztvevő 

Kedves Bettina!

A program rendben volt, azért is választottuk ezt az utat, mert ígéretesnek bizonyult. Meg is valósult minden, ahogy le volt írva. Szállások: rendben voltak. Étkezések: jók voltak. Idegenvezetés: Nagyon nagy szerencsénk volt, hogy Barbit, a kinti idegenvezetőt kaptuk. A tudása, tapasztalata, helyismerete lenyűgöző volt. Végtelenül kedves, figyelmes hölgyet ismertünk meg a személyében. Így Áginak kevés feladat jutott, ugyanakkor nagyon figyelmesek voltak, hisz aki nem tudta teljesíteni a túrákat, azokkal Ági maradt, így vendég nem maradt egyedül. bÖsszességében elégedettek voltunk. Olyan dolgokat is sikerült látnunk, amit eddig nem sikerült (pl. teknős tojásrakás, úszás teknősökkel). Figyelmesség volt: Mindig volt ásványvíz, papírzsebkendő, maszk.

2021. November

Ágnes, Dubai

Kedves Barbara,

 

Köszönjük szépen a szervezést, Ali időben ott volt és nagyon kedvesen vezetett minket, egy nagyon kellemes napot szervezett nekünk, elmesélt jó pár helyi érdekességet és az ebéd is nagyon finom volt. Jól éreztük magunkat.

 

Köszönjük szépen:)

 

Ági

2022.11.07.

Nóra, Budapest

A szinte már "kötelező" Emírségek után legutóbb jött Katar, és most, a régi álom, Omán. Szerencsénk NÉMETH BARBARÁHOZ vezetett, akivel négy nagyon dús, élményekkel tömött, gazdag napunk volt. BARBARA hihetetlen mennyiségű friss, napra kész, az omániak mindennapjairól, életéről, házassági szokásairól, ismerkedésükről, az élet mindennapi apróságairól nyújtott színes, nagyon élvezhető, érdekesen előadott ismeretei közel hozták az országot. BARBARA minden pillanatban készséges volt, abszolút rugalmas, egyik pillanatról a másikra változtatott bármin, ha úgy látta, hogy nekünk az kellemesebb. Közvetlen volt, első pillanattól kezdve barátként tekintettünk rá. Ha OMÁN - csak BARBARA!!!!!OMÁNTÓL rengeteget vártunk, de a valóság minden álmot és vágyat felülírt. Szívmelengető, gyönyörű ország, tele az Arábiai-félszigeten remélt, de a többi országétól eltérő exotikumokkal. Nem hasonlítható egyik országhoz sem, építészete csakúgy nem, mint a tájak, a tenger, az emberek. Szándékosan csak benyomásokról írok, Omán turisztikai értékeit sokan ismertették már. Az első perctől kezdve otthon éreztük magunkat. Ha valaki szereti a klasszikus zenét, és jószerencséje akkor viszi Muscatba, amikor az Operaház és a House of Musical Arts éppen előadásokat tart - ne hagyja ki. Hihetetlen élmény egy ennyire eltérő kulturájú országban Mozartot, Beethovent, Vivaldit hallgatni vagy nézni, és a közönség körében látni a gyönyörűen, hagyományos viseletükbe öltözött férfiakat, nőket és nagyon sok gyereket. Ki nem hagyható élmény az Iszlám Információs Központ, ahol egy végtelenül kedves, intelligens, hatalmas tudású ománi nő mesélt nekünk az iszlám, számunkra teljesen ismeretlen részleteiről. Erre a varázslatos helyre is Barbarával mentünk. Nagyon köszönjük, Barbara, ezt a csodás négy napot.

2022.03.20.

(forrás: https://utikritika.hu/oman)

Bernadett, Budapest

Kedves Barbara!

 

Szerencsèsen hazaèrtünk ma reggel. Kicsit rosszul esik itthon a hideg ès a havazás 🙂. Szeretnènk mègegyszer megköszönni a szuper szervezèst. Tényleg semmire nem volt gondunk,csak èlveztük a sok szèpsèget. Külön köszönet úgyszintén Alinak( modta,hogy ma együtt utaznak), igazan kedves,figyelmes, türelmes vezetőnk volt. Nagyon jól èreztük magunkat. A kèt nagyobb lanyunkkal bizonyára vissza is fogunk tèrni.

 

Munkájához további sok sikert,jó egèszsèget ès boldogságot kîvánunk!

 

Dr Szűcs Bernadett

 

2022.03.16.

Zsuzsanna, Budapest

Kedves Barbara

 

Köszönjük szépen az élményeket ,a  szervezést és az  idegenvezetést.

Nagyon jól éreztük magunkat és örültünk a Veled való találkozásnak.

Külön köszönet az ezüst lánc választásáért !

 

Ha hazajöttök és újra szervezni fogsz kérjük jelezd nekünk

 

Üdvözlettel

Zsuzsa 

2020.01.08.

László, Budapest

Kedves Barbara!

 

Szerencsésen haza érkeztünk, minden rendben volt.

Köszönjük az ománi kirándulásokat és a városnézést, nagyon jól éreztük magunkat!

Csodás helyeket láttunk, és a tengerparti  szállodánk is nagyszerű volt!

Most még egy kicsit az átállással küszködünk, de legalább korán indul a nap.

Itt nálunk most hideg front van, de jó visszagondolni az elmúlt napokra.

 

Üdvözlettel:

 

Zsuzsa, Laci és a lányok

2020.01.05.

József, Budaörs

Kedves Barbara!

Szerencsésen hazaértünk és köszönünk minden segítséget, szervezést és törődést

az utunk során. Igyekszünk barátaink körében terjeszteni az ön kedves és jól tájékozott

segítségét, munkáját.

Boldog, egészségben, sikerekben, szerencsében gazdag újesztendőt kívánunk!

2020.01.05

Gabriella, Mosonmagyaróvár

Kedves Barbi,

 

köszönjük szépen a városnézést! Igazán jól éreztük magunkat Veled, és sok érdekeset megtudtunk Maszkatról és az arab világról.

 

Szeretettel: Gabi és Józsi

2020.01.03.

Tibor, Szeged

Ománról gyakorlatilag semmit nem tudtam, amíg a családom meg nem győzött hogy feltétlenül meg kell nézzük - bevallom, én először nem lelkesedtem az ötletért. Visszatekintve viszont azt kell mondjam, az itt eltöltött egy hét szinte minden pillanata emlékezetes marad. Legelőször is megragadott a végtelen, méltóságteljes nyugalom ami az emberekből árad. Aztán az elképesztően változatos, gyönyörű tájak - Omán sokkal több, mint csak sivatag ! Végül a városok rendezettsége és - ki merem jelenteni - tisztasága ami szöges ellentétben állt azzal, amit eddig az arab világban tapasztaltam. Emellett vezetőnk, Barbara személyében olyan kalauzunk volt, aki ennek a lenyűgöző világnak minden rezdülését ismeri, remekül eligazodik a történelem és a társadalmi szokások labirintusában, és látható szenvedéllyel akarja megosztani lenyűgöző tárgyi tudását idelátogató honfitársaival. Nem lényegtelen, hogy profin mozgatta/irányította az azért nem mindig 100%-ban tettrekész sofőrnépet is :-) 
Szóval : Omán, Barbara által bemutatva feltétlenül a kedvencek listájára kívánkozik !

2019. 07. 17. 

Krisztián, Budapest

Kedves Barbara! 

 

Még egyszer szeretnénk megköszönni az ománi körutat, nagyon jól éreztük magunkat és nagyon sok érdekes dolgot megtudtunk az országról. A szervezés, a szállások és a programok nagyon szuperek voltak. Már itthon belevetettük magunkat a munkába, de ígéretem szerint megírjuk ajánlásunkat az utikritikának, hátha más is szeretné veled felvenni a kapcsolatot egy gondtalan, és elménydús nyaralást érdekében. :) 

Ha itthon jártok, budapesti dolgokban, infóban szívesen segítünk nektek.

Minden jót, és sikereket, egészséget kívánunk Neked és családodnak!

Üdözlettel:

Szabina és Krisztián :)

2019. Március

Éva, Szeged 

Szia Barbara!

Elnézést, hogy eléggé megkésve válaszolunk, de elég sűrű napjaink voltak. Most meg egyszer csak már mindjárt május.

Nagyon-nagyon jól éreztük magunkat, tele élményekkel, azóta is rendszeresen emlegetjük az utazást.

A családnak március 15-i hétvégén csináltunk egy élménybeszámolót, fügézéssel, kardamom teázással és persze az útról hozott ruhákba beöltözéssel. Gondolom mondanom se kell micsoda sikerünk volt.

Szóval köszönünk szépen még egyszer mindent. Valószínűleg még jelentkezünk a fotókönyv összeállításkor, mert a gondolom lesznek pontosítani való dolgaink, nehogy hülyeséget írjunk majd bele .

 

Küldök én is pár képet, amiken Te is rajta vagy.

 

Szia, Éva

2019. Február

Mónika, Szekszárd

Szia Barbara!

Bàr itt Samuin mindig azt èrzem, hogy a földi paradicsomba erkeztem azert bevallom most mèg mindig Oman hatàsa alatt vagyunk. Imàdtam minden percèt... ès ezt neked is köszönhetjük.
Nagyszerű helyekre vittèl minket es a te tàrsasàgodat is nagyon èlveztük. Mègegyszer köszönünk mindent...
Nyàron talalkozunk.
Sok puszi , Moszek & Gyuszek

2019. Február

Zita, Balatonfüred

Mióta itthon vagyunk nagyon sokat emlegetünk,de sok dolog volt egész hèten ès most van idôm ,hogy megköszönjem neked azt a szèp hetet amit Omànban töltöttünk.
Nagyon szèp és èrdekes orszàg,kedves emberek.Örülök ,hogy lehetôségünk volt arra ,hogy ezt megtehettük ès nagy rèszed volt abban ,hogy ez így alakult.A kiràndulàsok nagyon jól sikerültek .Szinte minden nap felemlegetjük a sivatagi túràt,azt a nyugalmat ami ott volt, de sorolhatnàm a halpiacot,esti teknôs figyelèst stb.Jó volt az a kèt nap pihenést a tenger parton.Szóval sorolhatnàm mèg.Örülünk ,hogy megismerhettünk tèged és megtalàltalak interneten ,mint omàni idegenvezetô.Itthom màr elviràgoztak a mandula fàk.Tulipànok ,nàrciszok most viràgoznak.Sok sikert kivànunk nektek Omànban,de azèrt gondoljatok nèha Magyarorszàgra is.


Küldök majd kèpeket.Puszi:Zita ,Jenô

2018. Április

Andor, Kecskemét 

Minden nagyon jól sikerült, akikkel utaztunk ők is nagyon meg voltak elégedve. Barbara kedves, közvetlen és nagyon sok információt kaptunk tőle az országról, az biztos, ha ismerősök utaznak Dubaiba vagy Ománba akkor csak benneteket ajánlunk. Sok sikert és további jó munkát!

2018. Január 22. 

bottom of page